Co mówi sam producent o swoim produkcie?
Bielenda kosmetyki profesjonalne
PEELING CUKROWY DO CIAŁA poj. (600 g) = 6 zabiegów
Przeznaczenie: - dla kobiet i mężczyzn,
- każdy rodzaj cery,
- każda grupa wiekowa.
Działanie: - oczyszcza i wygładza skórę,
- pobudza mikrocyrkulację,
- wzmacnia i ujędrnia skórę,
- delikatnie natłuszcza,
- optymalnie nawilża,
- przygotowuje skórę do przyjęcia substancji aktywnych.
Składniki aktywne: brązowy cukier z trzciny cukrowej, olej z pestek winogron, olej
z orzechów macadamia, witamina E, olejek grejpfrutowy.
Stosowanie: Nałożyć peeling na oczyszczone partie ciała i kolistymi ruchami wykonać
delikatny masaż. Po zabiegu zmyć skórę i nałożyć odpowiedni balsam lub ampułkę serum.
PEELING CUKROWY DO CIAŁA poj. (600 g) = 6 zabiegów
Przeznaczenie: - dla kobiet i mężczyzn,
- każdy rodzaj cery,
- każda grupa wiekowa.
Działanie: - oczyszcza i wygładza skórę,
- pobudza mikrocyrkulację,
- wzmacnia i ujędrnia skórę,
- delikatnie natłuszcza,
- optymalnie nawilża,
- przygotowuje skórę do przyjęcia substancji aktywnych.
Składniki aktywne: brązowy cukier z trzciny cukrowej, olej z pestek winogron, olej
z orzechów macadamia, witamina E, olejek grejpfrutowy.
Stosowanie: Nałożyć peeling na oczyszczone partie ciała i kolistymi ruchami wykonać
delikatny masaż. Po zabiegu zmyć skórę i nałożyć odpowiedni balsam lub ampułkę serum.
Co ja myślę o tym produkcie?
Osobiście jestem
z niego bardzo zadowolona. Ze względu na to że głównym
składnikiem aktywnym jest brązowy cukier, peeling ten jest bardzo
mocny, dlatego nie nadaje się do skóry wrażliwej oraz trądzikowej.
Jednak dla osób które lubią czuć ,,mocne złuszczenie"
będzie on idealny. Należy stosować do niego dużą ilość wody
ponieważ zabieg ten jest dość bolesny natomiast efekty są
natychmiastowe. Skóra naszego ciała jest gładka i miękka.
Doceniam go także za jego intensywny cytrusowy zapach który
utrzymuje się za ciele przez pewien czas.
Jedynym minusem
jest jego cena- 56zł za 600g, uważam że za dużo niższą cenę
jesteśmy w stanie kupić równie dobry produkt.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz